Voor jongeren 

Word reclamewijs! Een platform met wijze games en vlogs!

Heb jij een neus voor reclame? Test je kennis en kom meer te weten over reclame op het online gameplatform 'Word reclamewijs'. Je vindt er verschillende mini-games en reclamewijze vlogs om meer te weten komen over reclame en wat het met jou doet. 

Op het online gameplatform kan je drie verschillende onderdelen vinden: 

Welke nieuwe reclamevormen gebruiken adverteerders? 

Reclame vind je overal! Je vindt reclame niet langer enkel op TV, in kranten en magazines of in het straatbeeld, maar ook steeds meer online. Reclamemakers zijn echte kraks in het bedenken van nieuwe en originele manieren om de consument te bereiken. Misschien is het jou al opgevallen dat je reclame krijgt op basis van je surfgedrag? Het is niet toevallig dat plots de leuke schoenen of het weekendje weg waarin je interesse had ook op andere websites verschijnen. 

Nieuwe reclamevormen

De afgelopen decennia is de reclamesector nieuwe en meer originele manieren gaan zoeken om de consument te bereiken. Deze nieuwe vormen van reclame zijn vaak geïntegreerd, interactief en/of gepersonaliseerd. Ken jij de nieuwe reclamevormen al? Test hier jouw kennis en verbind de afbeeldingen met de juiste definitie!

Reclamebingo

Het gekende Bingo spelletje in een nieuw jasje! Speel het hier

Interessante filmpjes

Wil je graag meer te weten komen over een aantal thema's rond reclame? Wij hebben een aantal leuke filmpjes verzameld.

Reclame op sociale netwerken

Reclame verstopt zich overal!

Wil je nog meer filmpjes bekijken? Klik dan hier!